Hestegulerødder

En hestegulerod er fuldt ud lige så sund og lækker som den gulerod, vi pakker til dig. Det eneste hestegulerødderne bliver fravalgt på, er udseendet. De kan være lidt for små, for store eller knækkede, og derfor er de ikke – udseendemæssigt – gode nok til at komme i samme pose som vores førsteklasses gulerødder. Vi dyrker kun økologiske rodfrugter på gartneriet, så hestegulerødderne er naturligvis også økologiske.

Et sundt supplement
Når dine heste begynder at mangle supplement til græsningen til efteråret, starter vi for alvor salgssæsonen af vores hestegulerødder, men du kan allerede fra juli købe førsteklasses gulerødder hos os.
Salg direkte fra gartneriet

Så er sæsonen for fodergulerødder slut. Vi siger på gensyn i starten af august, hvor den nye sæson går i gang.

Mandag til fredag fra kl. 7.00 til 17.00 sælger vi hestegulerødder fra gartneriets adresse på Tåstrupvej 86, 8462 Harlev J. Prisen er 30 kr. for en sæk med 20 kg. Du kan få 4 x 20 kg-sække for 100 kr. og hele paller med 20 x 20 kg-sække for 400 kr.

Hvis du er interesseret i videresalg af vores hestegulerødder, så kontakt os endelig på tlf. +45 8694 2167 for bestilling af hele paller, så vi kan pakke helt friske varer til dig.